Navedene cijene su bez PDV-a u eurima. Prodaja namijenjena pravnim osobama. U cijenu nije uključena aplikacija logotipa osim ukoliko to nije izričito naglašeno.

PRODAJNI UVJETI I PLAĆANJE

Politika našeg poslovanja temelji se na avansnom plaćanju, koje su rezultat ugodnih prodajnih cijena. Za plaćanja u roku 14 dana po isporuci robe vrijede cijene po cjeniku. Plaćanje po isporuci robe, moguće je isključivo po prethodno dogovorenom instrumentu garancije plaćanja. Minimalna vrijednost po narudžbi je 150 € + pdv. Roba se naručuje tako da nam pošaljete upit s označenim artiklima i podacima na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Nakon toga će Vas kontaktirati naš tim te poslati info ponudu. Nakon odluke dobiti ćete ponudu/predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Po dogovoru vas može posjetiti i naš predstavnik.

OSIGURANJE PLAĆANJA

U slučaju da je roba nije plaćena po predračunu, za prodavača narudžba postaje važeća tek po prijemu kvalitetnog instrumenta osiguranja plaćanja. O vrsti i načinu plaćanja odlučuje prodavač. Naručena i dobavljena roba ostaje u vlasništvu prodavača dok nije u cijelosti plaćena. U slučaju kašnjenja plaćanja obračunavamo zakonske zatezne kamate.

TISAK, VEZIVANJE I GRAVIRANJE

Na kupljene proizvode kod nas, nudimo uslugu tisak vašeg loga u tehnici sitotisak, tampotisak, zlatotisak, gravuru, lasersko graviranje i vezanje. Kod tisak ne garantiramo potpuno pokrivanje površine. Po narudžbi apliciranja logotipa, potrebno nam je poslati po elektronskoj pošti (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.) vaš logotip u vektorskom obliku (pdf ili cdr) te broj boje po Pantone ton karti. U koliko poslan logotip nije u vektorima, naknadnu obradu logotipa dodatno obračunavamo. Ponude za dodatne dorade radimo po vašem upitu i dozvoli. Zadržavamo pravo različitih cijena za različite tehnike dorade, posebnih želja stranke ili posebnih materijala od kojih se dorađuje. Zadržavamo pravo na različite cijene za različite tehnike završne obrade, posebne želje kupca ili dodjelu posebnih materijala. Prilikom dorade proizvoda zadržavamo pravo na manja odstupanja - 2 mm u tisku i gravuri, 2 stupnja odstupanja po pantone ljestvici, korištenje najbolje aproksimacije boja konca u vezu i sl.

U katalogu su kod nekih artikala napisane i cijene tiska. Ukoliko cijena nije upisana, za tisak, vezenje, graviranje ili druge tehnike dorade (sublimacijski tisak, slijepi tisak, ...) ponudu radimo naknadno po upitu. Raspakiravanje i pakiranje artikala: 0,25 EUR + pdv/kom. Cijene ne uključuju crtanje, skeniranje i oblikovanje logotipa. U slučaju da je potrebna dorada logotipa, popravak ili druge promjene, uslugu dizajna obračunavamo po važećem cjeniku. Sat dizajna: 50 EUR + pdv

ROK ISPORUKE

Rok isporuke za naručenu robu je do 15 radnih dana. Kod narudžbe tisak rok dostave se produžuje za vrijeme koje je potrebno da tisak bude gotov, a to je do deset radnih dana. Kupac je obaviješten da su moguća manja odstupanja kod robe evidentirane u katalogu kao što je boja, dimenzije ili materijal. Drugačije su boje na različitim zaslonima, zato kupcu omogućavamo narudžbu uzorka. Kupac je obavješten, da ne odgovaramo za manje greške kod robe koje utječu na tehničku uporabu proizvoda. Naručenu robu šaljemo dostavom. Troškove dostave snosi kupac po važećem cjeniku HP-a. 

KONAČNE ODREDBE

Potencijalne reklamacije potrebno je podnijeti u roku 8 dana od prijema robe i moraju biti komisijski provjerene i s zapisnikom. Reklamacija vrijedi za robu s tiskom, ukoliko je tisak naručen kod nas. Postoji mogućnost da kod tiska kataloga i cjenika dođe do grešaka na koje ne možemo utjecati i za njih ne odgovaramo. U slučaju odstupanja cijena ili tehničkih podataka po upitu ćemo vas obavijestit o tome. Dekorativni materijal nije uključen u cijenu artikla. Slike nekih artikala su simbolične. S izdavanjem narudžbenice ili plaćanjem predračuna naručitelj prihvaća te odredbe poslovanja. U slučaju isteka zaliha, prodavatelj ne garantira ponovnu dobavu te robe. Za sve informacije smo na raspolaganju na našoj adresi , te u našem showroom-u možete pogledati uzorke proizvoda ili vam možemo poslati na pregled. Zbog burnih razmjera na svjetskim burzama i nepredvidivih tečaja različitih valuta, zadržavamo pravo na promjene cijena u bilo kojem vremenu. Svi mogući sporovi rješavaju se na sudu u Zagrebu.