blog - antistres

Stres se nažalost, uvukao u sve sfere života, bilo privatno ili poslovno. Moderan, ubrzan tempo života, svakako ide u prilog tome, tako da smo svi ponekada u stresu. Mi vam nudimo malu pomoć! Ponudite svojim klijentima ili zaposlenicima antistres proizvod, na taj način mogu negativnu energiju usmjeravaju drugdje. Ujedno se možete i promovirati! Tiskate logo ili vaš brend na antistres proizvod i on je svakako vidljiv u bilo kojem trenutku a i koristan. Antistres proizvodi su dostupni u raznim oblicima i bojama, tako vam možemo ponuditi sasvim običnu lopticu za smanjenje stresa ili jedinstveni proizvod koji možete kreirati po želji.

Mnogo je prednosti prilikom korištenja eko promotivnih proizvoda za oglašavanje i izlaganje vašeg poslovanja. U današnjie vrijeme sve je više tvrtki koje su svijesne o važnosti čistog okoliša, pa ćete uporabom eko ​​promotivnih proizvoda skrenuti pozornost na sebe. Također je sve više mlađe populacije koje zaista brinu o okolišu i vrlo im je bitno da su proizvodi od recikliranog materijala ili eko. Širom svijeta svakodnevno stupi na snagu zabrana korištenja plastike i proizvoda za jednokratnu upotrebu, pa su eko proizvodi izvrsna zamjena.

ruksaci

Ruksak mnogi ljudi koriste svakodnevno tako da je najbolja reklama za vaš brend ili tvrtku. Često se koristi za posao pa tako nose prijenosno računalo, za školu, slobodno vrijeme. Kad smo u žurbi, praktičnije je nositi od torbi, ne smetaju prilikom npr. vožnje biciklom, romobilu i sl. Vrlo su prikladan poklon na početku školske godine. Ako se odlučite za reklamu na ruksacima uz tisak logotipa vaše marke, nećete požaliti. Ovo je proizvod koji će izvrsno reklamirati vašu marku a ujedno je i funkcionalan. Kada je u pitanju oglašavanje, dobra prilika je da na leđima imate promotivan ruksak.

blog kišobrani

Promotivni proizvodi su važan faktor pri pronalasku novih klijenata ali i za održavanje dobrih odnosa sa stalnim klijentima. Otvaraju vam nove mogućnosti i osiguravaju da vaša tvrtka ili marka bude reklamirana u najboljem mogućem svjetlu. Stoga su promotivni proizvodi koji se koriste svakodnevno / tjedno vrlo dobri za oglašavanje. A kišobrani su broj jedan među njima. Kišobrani s logotipom ili promotivnim porukom prikladni su za promociju svake poslovne grane. Stoga iskoristite jesenske, kišne dane za svoje oglašavanje uz pomoću kišobrana.

Korisni i visoki kvalitet promotivnog proizvoda definitivno će dugo ostati s osobom koja ga je primila. Takav proizvod također ostavlja dojam i proširuje svijest o vašoj tvrtki ili brendu. A promotivni rokovnici ili push-up bilježnice definitivno spadaju u tu kategoriju. To je i jedan od razloga što su markirane bilježnice zlatni klasik među poslovnim poklonima. Dokazano je da povećavaju produktivnost, omogućuju ljudima bolji i lakši rad, na primjer, pokazalo se da olakšavaju komunikaciju između medicinskog osoblja i pacijenata. Praktični svakodnevni proizvod koji svi vole.

Ako ste u aktivnosti u kojoj ste puno na putu, poput kamiona, kombija ili autobusnog prijevoza, onda vjerojatno tražite prave proizvode koji bi savršeno promovirali vaše poslovanje i istovremeno se uklopili s vašim poslom. Budući da svi puno koristimo mobilne telefone i druge pametne uređaje, proizvodi koji vam omogućuju punjenje mobitela u pokretu idealni su za promociju. To su moćni punjači, punjači za automobile i razni kablovi i adapteri.