Ekskluzivno

Luksuzni poslovni pokloni renomiranih brendova

Kako luksuzni pokloni mogu povećati lojalnost vaših kupaca?

Krajnji cilj svakog poslovanja trebao bi biti zadovoljiti svoje klijente. Zadovoljan kupac postaje lojalan i time pospješuje prodaju u vašoj tvrtki.

To još više vrijedi za B2B prodaju, budući da svaki kupac obično predstavlja značajan promet, pa je njihovo održavanje i zadovoljavanje ključno za dugoročni rast vašeg poslovanja.

S toga smo za vas pripremili izbor nekih luksuznih brendova.

Hugo Boss

Teiko

Cerruti-1881

Teiko

Odabir kvalitetnog poklona može biti izvrstan način da svojim kupcima pokažete koliko su vam važni. Stvarni učinak takvog dara mogao bi donijeti mnogo više koristi vašem poslovanju nego što mislite.

...

Zašto luksuzni pokloni stvaraju trajan i pozitivan učinak na vaše kupce?

Ako vaš kupac često koristi proizvod koji nudite, vjerojatno će češće razmišljati o vama i vašem poslovanju. Zato su korporativni pokloni dugoročno tako pozitivni. Oni stvaraju pozitivnu vezu između vaše tvrtke i vaših kupaca.

...

Dakle, što je izvrstan korporativni poklon?

Tipičan sjajan primjer su: tiskanice, kožna galanterija, satovi, boce i putna oprema. Ponuda luksuznih dodataka poznatog brenda važna je za povećanje percipirane vrijednosti poklona.

Je li važno označiti proizvod svojim logotipom?

Kao što je važno obilježiti marku promotivnog proizvoda, nije toliko važno kvalitetan poklon obilježiti logotipom. Razlog je taj što je manje vjerojatno da će vaši kupci koristiti luksuzni proizvod na kojem je vidljiv vaš logo jer bi tada proizvod izgledao jeftino. U tom slučaju kupac ne bi toliko koristio proizvod i manja je vjerojatnost da će doći do dugotrajnog pozitivnog učinka.

...
...

Preporuča se da takvi proizvodi budu označeni pakiranjem proizvoda, a ne samim proizvodom.

Tipičan sjajan primjer su: tiskanice, kožna galanterija, satovi, boce i putna oprema. Ponuda luksuznih dodataka poznatog brenda važna je za povećanje percipirane vrijednosti dara.