Rokovnici sa spiralom

po narudžbi

Zašto rokovnici?

Rokovnici su izuzetno korisni jer nude brojne prednosti. Primjena promotivnih rokovnika može značajno doprinijeti prepoznatljivosti vašeg brenda.

Promotivni rokovnici nude veliku površinu za tisak logotipa ili reklamne poruke, što omogućava da vaša marka bude vidljiva i prepoznatljiva među korisnicima.

Istraživanja su pokazala da bilježenje na papiru ima pozitivan utjecaj na pamćenje i produktivnost. Kada zapisujemo inormacije, ideje ili zadatke, to nam pomaže da bolje zapamtimo ono što bilježimo. Također, pisanje na papiru može poboljšati našu koncentraciju i kreativnost, što rezultira većom produktivnošću.

Rokovnici su više od običnog alata za pisanje. Oni su snažan marketinški alat koji povećava prepoznatljivost vašeg brenda, a istovremeno pruža korisnicima pogodnosti poput poboljšanja pamćenja i produktivnosti.

Ne postoje minimalne količine

Možemo vam izraditi samo jedan komad ali za 50 komada, cijena je puno povoljnija.

Pristupačan i učinkovit marketinški alat

Promotivni rokovnici omogućuju tvrtkama da na isplativ način dosegnu potencijalne kupce i povećaju svijest o svojem brendu. Rokovnici predstavljaju praktičan i privlačan način za prezentaciju proizvoda i usluga, te pružaju vrijedne informacije o tvrtki i njenim ponudama. Uz svoju visoku učinkovitost i relativno nisku cijenu, promotivni rokovnici predstavljaju vrijedan marketinški alat.

Promotivni rokovnici su vrlo koristan proizvod koji ljudi redovito koriste jer pružaju brojne prednosti za poboljšanje pamćenja i povećanje produktivnosti. Stoga, korištenje promotivnih rokovnika može biti vrijedan alat za organizaciju i unapređenje svakodnevnog života.

Svakodnevna upotreba

Kod nas možete naručiti rokovnike izrađene u potpunosti po Vašoj želji

Višebojni tisak
na naslovnu stranicu, stražnju stranicu, unutarnje listove
Papir
debljina omota - 300g/m2, listovi - 80 - 90g/m2, od 50 do 200 listova
Spirala
iznad ili sa strane
Dimenzije
A4 ili A5
Boje i materijali
Izrađeno po Vašoj želji