Colorissimo

Šareni luksuzni poslovni pokloni.

Ekskluzivni poslovni pokloni Colorissimo

Predstavljamo vam poslovne poklone u atraktivnim bojama i elegantnim poklon pakiranjima. Osim što su estetski privlačni, ovi pokloni su i visokokvalitetni te će sigurno zadovoljiti vaše poslovne partnere i kupce. Naš cilj je pomoći vam u promociji vaše tvrtke te će stoga svi proizvodi biti otisnuti s vašim logom kako bi vaši klijenti imali trajnu uspomenu na vašu tvrtku. Vjerujemo da će naši proizvodi ispuniti vaša očekivanja te ćemo se pobrinuti da vaša promocija bude uspješna.

Colorissimo je linija proizvoda koja se sastoji od raznih dodataka koji su idelni za rad i ured, sport i aktivnosti na otvorenom, te elektroničke proizvode, alate, zidne satove, kišobrane i još mnogo korisnih i praktičnih poslovnih poklona. Svi proizvodi dolaze u 11 različitih boja koje su pažljivo odabrane kako bi se zadovoljili svi ukusi i stilovi. Izrađeni su od vrhunskih komponenti koje osiguravaju dugotrajnost i kvalitetu proizvoda, kao što su YKK patentni zatvarači, ABS gumirana kućišta, nehrđajući čelik, najlon, pozlata, praškasti premaz, anodizirani aluminij, Saffiano koža i još mnogo toga. Colorissimo je linija proizvoda koja će sigurno zadovoljiti sve vaše poslovne partnere i kupce.

Svi proizvodi su ispitani prema europskim standardima te posjeduju REACH certifikat i AQL standard za osiguranje kvalitete.

Odaberite proizvode u boji Vašeg brenda!

Prelistajte kataloge za svaku boju.

Boce, bidoni

Visokokvalitetne Colorissimo boce se ističu svojim karakterističnim šarenim bojama i izvrsnom izradom. Odaberite svoju omiljenu bocu za vodu ili termosicu za kavu.

 
 
 
 

Metalni alati

Linija metalnih alata izrađenih od viskokvalitetnog metala. Od džepnih noževa do kompleta alata, baterijskih svjetiljki i multi-alata. Svi alati dolaze u 11 klasičnih Colorissimo boja.

Ruksaci i torbe

Linija torbi i ruksaka pogodnih za putovanja, rekreaciju, ali i za poslovnu upotrebu. Šarenih su boja, izrađeni od modernih i kvalitetnih materijala. Širok izbor modernog dizajna i modernog izgleda.