Papirnate vrećice

Izrađene po narudžbi

Izrađujemo papirnate vrećice po Vašoj želji!

Svakodnevno obavljajući različite aktivnosti, poput kupovine, šetnje gradom ili odlaska na posao, često možemo primijetiti kako mnogi ljudi koriste papirnate vrećice. Ove vrećice imaju mnoge prednosti, kao proizvod za svakodnevnu upotrebu, ali isto tako i kao promotivni proizvod.

Papirnate vrećice su vrlo praktične i ekološki prihvatljive. Izrađene su od prirodnih materijala i mogu se lako reciklirati. Izdržljive su i mogu se koristiti više puta, što ih čini ekonomičnim izborom.

Papirnate vrećice su izvrsna opcija za svakodnevnu upotrebu ali i za promociju vašeg poslovanja. One su ekološki prihvatljive, izdržljive i personalizirane, te se mogu koristiti u različite svrhe.

Ponuda vrećica po narudžbi je velika. Ali koju prednost dobivate od ekipe Promosvijet.hr u odnosu na druge?

Ne postoje minimalne količine!
Možemo vam izraditi i jedan komad ali za 50 komada, cijena je puno povoljnija.
Višebojni tisak
Potpuno po vašoj želji - tisak u krug
Papir
Debljina papira 150g - 170g
Izdržljiva ručka
Umjesto papirnate ručke, ima trakicu koja je udobna i izdržljiva
Standardne trakice u raznim bojama
Bijela, crna, crvena, srebrna, tamnoplava, svijetloplava, tamnozelena, žuta i narančasta; Boja trakice može biti i po vašem izboru.
Predložak možete sami izraditi
Jednostavno upotrijebite predložak/mrežu vrećice standardne veličine s naše web stranice i dizajnirajte vlastitu vrećicu. Također, možemo izraditi vrećice različitih dimenzijama po vašoj narudžbi

Odaberite predložak i dizajnirajte vlastitu vrećicu

Dimenzija:
25 x 8 x 38 cm

Preuzmite predložak

Dimenzija:
24 x 15 x 19 cm

Preuzmite predložak

Dimenzija:
22 x 10 x 18 cm

Preuzmite predložak

Dimenzija:
32 x 8 X 24 cm

Preuzmite predložak

Dimenzija:
35 x 12 x 38 cm

Preuzmite predložak
...

Koje su najveće prednosti za korisnike papirnatih vrećica?

Višekratna upotreba - odlična alternativa jednokratnim vrećicama. Prirodno prihvatljivija opcija za svakodnevnu upotrebu.

Izdržljivost - vrečke so izdelane tako, da trajajo. vrećice su napravljene tako da traju. Mogu podnijeti teže predmete i izdržati prilično veliku težinu. Stoga su idealne za nošenje različitih stvari, kao što su namirnice ili kupljena roba.

Ekološki prihvatljive - papirnate vrećice su ekološki prihvatljive jer su napravljene od lako razgradivih materijala. Također, mogu biti izrađene od recikliranog papira, čime doprinose smanjenju količine otpada i potrošnje prirodnih resursa. Ovaj pristup ima manji negativan utjecaj na okoliš u usporedbi s plastičnim vrećicama.

...

Vrećica po narudžbi kao promotivni proizvod

Uočljivost- zahvaljujući svojoj velikoj površini, svakodnevnoj uporabljivosti i mogućnosti potpune personalizacije, vrećice su iznimno primjetne kao marketinški alat. One predstavljaju izvrsnu priliku za povećanje vidljivosti vašeg brenda. Kada korisnici nose vrećice s vašim logotipom , vaša reklama je vidljiva širokom krugu ljudi.

Korisnost u raznim područjima- vrećice su dizajnirane kako bi povećale prepoznatljivost vašeg brenda ili tvrtke. Možete ih koristiti na sajmovima, različitim događanjima, ili ih pakirati s proizvodima ili drugim promotivnim materijalima. One su praktične i višenamjenske, pružajući korisnicima mogućnost da ih koriste u svakodnevnim situacijama, čime se dodatno promovira vaš brend.

Mogučnost potpune personalizacije - velika površina vrećice omogućuje vam potpunu kreativnost pri izradi dizajna. Možete na njih ispisati svoje grafike, logotipe ili čak fotografije. Ograničenje je samo vaša mašta. Time možete stvoriti jedinstvene vrećice koje odražavaju identitet vašeg brenda i privlače pažnju potrošača.

Naručite svoje vrećice već danas!

Pošalji upit