Eko reklamni proizvodi

Promovirajte se zeleno!

Sve je više ljudi svjesno naše važnosti i brige o čistom okolišu, pa možete birati između širokog spektra promotivnih proizvoda koji su prihvatljivi za prirodu. Osim toga, vlade diljem svijeta također se odlučuju zabraniti jednokratne proizvode, tako da su njihove trajnije zamjene izvrstan alat za vaše oglašavanje. Ovakvim promotivnim artiklima, uz svoju marku ili uslugu, promovirat ćete i održiviji stil života te oduševiti svoje kupce i poslovne partnere još pozitivnijom notom.

U ponudi imamo razne eko proizvode, ponešto za svačiji ukus.

...

Drvo

Drveni promotivni proizvodi

Drvo je prirodni materijal koji se brzo razgradi, ali se također može reciklirati i koristiti za izradu drugih proizvoda. Također, drveni proizvodi su vrlo izdržljivi, uvijek lijepi i elegantni, ali imaju još jednu bitnu prednost – svaki komad drveta je priča za sebe, pa je svaki drveni promotivni proizvod unikatan. Tu su drvene daske za rezanje, drvene olovke, suncobrani s drvenim ručkama, drvene čaše, limenke s drvenim detaljima, drvene čaše, drvene lepeze, igračke, drveni USB stikovi...

Za kuhinju

Šalice

USB stikovi

Rokovnici

Torbe

Ambalaža

Papir

Papir i proizvodi od recikliranog papira

Papir dolazi u mnogim oblicima i prijateljskiji je od plastike - raspada se za 2-6 tjedana, a mnogo se reciklira za nove artikle. Recikliranjem papira smanjuje se količina papirnog otpada i potrošnja drva od kojeg bi se takvi proizvodi izrađivali. Izbor je velik, tako da lako možete pronaći nešto za sebe: kemijske olovke, bilježnice i rokovnike, memo listove, fascikle, torbe, stalke za olovke, lonce, ambalažu…

Reciklirani materijali

Bioplastika i proizvodi od reciklirane plastike

Nove tehnologije danas omogućuju proizvodnju takozvane bioplastike, koja se proizvodi od pšeničnih ili bambusovih vlakana ili kukuruznog škroba. Bioplastika je izvrsna alternativa koja može smanjiti potrošnju konvencionalne plastike i osigurati manji ugljični otisak u industriji. Reciklirani plastični proizvodi također su veliki hit. Većina plastike se odbacuje pri pakiranju. Recikliranjem im dajemo novi život u obliku torbi, ruksaka, olovaka, sportskih limenki, navlaka za sjedala za bicikle, bilježnica, kišobran...

Olovke

Elektronika

USB stikovi

Vrećice

Torbe

Drugo

Pamuk i juta

Proizvodi od pamuka i jute

Pamuk je najrašireniji prirodni materijal koji se koristi za izradu tkanina. Ove pamučne tkanine su uvijek popularne jer su iznimno izdržljive i otporne na habanje. Pamučni proizvodi mogu se reciklirati i ponovno koristiti. Nakon pamuka, juta je drugo najčešće korišteno prirodno vlakno za tekstil u svijetu, a ujedno i jedno od najpristupačnijih. Kao i pamuk, juta je vrlo izdržljiva i idealna za izradu torbi. Budući da su i pamuk i juta potpuno prirodna biljna vlakna, biološki su razgradiva i neće utjecati na okoliš. Pamuk ćete pronaći u vrećicama za višekratnu upotrebu, torbama za ruksake s vezicama, olovkama, ručnicima, majicama, džemperima, jaknama, kapama i kapama... Juta je uglavnom u raznim torbama i vrećama.

Staklo

Proizvodi od stakla

Drugi sve popularniji i prirodniji materijal je staklo koje se dobiva iz pijeska. Kako ne sadrži nikakve kemijske dodatke i aditive, najprikladniji je i najsigurniji za pakiranje hrane i pića. Stakleni proizvodi se lako čiste i koriste se iznova i iznova, a nakon upotrebe se ne bacaju već recikliraju. Imamo najtraženije boce za vodu, čaše, šalice i posude za grickalice.

Boce

Posude

Drvo + staklo

Rokovnici

Ruksaci

Ostalo

Pluta

Proizvodi od plute

Pluto je kora hrasta plutnjaka koji se samoobnavlja. To je jedan od najtrajnijih organskih materijala i vrlo je fleksibilan. Ima dobra ljepljiva svojstva, što ga čini lakim za korištenje u kombinaciji s raznim materijalima. Općenito, industrija pluta smatra se jednom od ekološki najprihvatljivijih. Pluto je 100% prirodno i biorazgradivo. Naša ponuda uključuje bilježnice i rokovnike od pluta, podmetače, olovke, lonce, privjeske za ključeve, punjače za telefone, kišobrane...

Gdje su prednosti EKO promotivnih proizvoda?

Dugoročna svijest o vašem brendu

Većina ekološki prihvatljivih promotivnih proizvoda dizajnirana je za višekratnu upotrebu. Time se smanjuje količina smeća jer zamjenjuje jednokratne proizvode. Zbog svoje trajnosti logo otisnut na takvom predmetu također je vidljiviji. Na taj način dobivate maksimalnu izloženost za svoj novac.

Pozitivni učinci na okoliš za sve

Svatko na planeti odgovoran je za naš ekosustav. Svakim korakom prema čišćem okolišu poboljšavamo kvalitetu života, ne samo za sebe, već i za sve u lancu. Odabirom ekološki prihvatljivih i održivih promotivnih proizvoda za svoje oglašavanje na taj način gradite svijest o vašem pozitivnom imidžu.

Pozitivno utječe na imidž vašeg brenda

Potražnja za prirodnim alternativama naglo raste.

Vrlo dobar prijem kod primatelja

Kada kupcima ili poslovnim partnerima date proizvod koji je prihvatljiv za prirodu, imate dobar osjećaj. Vaš kupac također ima pozitivan osjećaj, jer osim što podržava vašu dobru uslugu ili proizvod, on također promiče dobre namjere.

Eko proizvodi nisu nužno skupi!!

Mogu biti izdržljivi, prihvatljivi za prirodu i jeftini! Eko olovke, bilježnice i torbe prikladne su za svaki budžet, no postoji mnogo drugih proizvoda koji će vam pomoći da se promovirate na prirodan način.

Pravi EKO promotivni proizvod za pravo oglašavanje. Naručite ga još danas!

Kontaktirajte nas