Dobra reklama

Vaše boje, vaša grafika, vaša ideja!

Kada granica postane samo vaša mašta!

U posljednjih deset godina brzinom svjetlosti napredovala je tehnologija koja omogućuje doradu raznih promotivnih i reklamnih proizvoda. Prošla su vremena kada se prilikom naručivanja tiska na određene proizvode moralo komunicirati broj boja, priprema grafike u posebnom formatu i slični incidenti. S digitalizacijom tiskarskih procesa i drugim metodama dorade, tehnika personalizacije je uvelike napredovala.

Koje su mogućnosti modernih metoda završne obrade?

  • Ispis u nekoliko različitih boja istovremeno

  • Ispis fotografija i vrlo složene grafike nije problem

  • Tisak na različite materijale i na različite pozicije proizvoda

  • Prilagodba - na primjer imenom i prezimenom

U našem timu nudimo Vam razne mogućnosti digitalnog tiska koje izvode naši pisači. Brinemo se za brzu i kvalitetnu izvedbu.

UV tisak
...

UV tisak je izvrsna zamjena za tampon tisak za manje proizvode. Ovo je izravan digitalni tisak na proizvode. Na ovaj način moguće je tiskati, primjerice, kemijske olovke, USB stikove, privjeske za ključeve, antistres kuglice i mnoge druge proizvode. Tisak je moguć na plastičnim, metalnimin drvenim proizvodima. Otisak je postojan, jer se odmah nakon nanošenja boja stvrdne i suši uz pomoć posebne UV lampe. Budući da možemo tiskati i bijelo, moguće je tiskati i tamne proizvode.

...

Moguć je i tisak na rokovnik- po cijeloj površini ili samo djelomično. Na primjer, na njega možete ispisati fotografiju. Nije potrebno izrađivati filmove za svaku boju posebno, sve boje se tiskaju odjednom. Također možemo tiskati na više proizvoda u isto vrijeme. 

...

Posebnost UV pisača je u tome što je osim klasičnih CMYK boja i bijele, moguće tiskati i lak.što znači da svojoj grafiki možete dodati dodatni sjajni sloj ili ispisati proizvod samo lakom. Tako dobivamo vrlo poseban efekt. Za metalne proizvode ovo je odlična zamjena za graviranje, dok za ostale dobivamo poseban 3D efekt. 

Digitalni tisak na tekstil
...

Tisak pomoću prijenosa topline klasičan je način dorade tekstilnih i drugih proizvoda. No, često smo nailazili na probleme – ograničen broj boja, skupi tisak s više boja i skupi tisak na manje količine proizvoda. Uz pomoć digitalnog tiska takvih ograničenja nema. Može se tiskat jedan proizvod, a moguća je i personalizacija. Proizvodi se također mogu tiskati fluorescentnim bojama ili metalik nijansama. 

...

Ovom tehnikom možemo tiskati široku paletu proizvoda - sve tekstilne proizvode kao što su majice, veste, jakne… Tiskamo i na pamučne vrećice i plastične vrećice. Tiskamo ruksake svih vrsta, torbe, kišobrane, kape i ostale klasične reklamne proizvode. Tisak je moguć i na papirnim i kartonskim proizvodima, kao što su papirnate vrećice ili kartonska ambalaža i kutije.

Ovaj način tiska prikladan je i za manje serije, jer je priprema grafike brza i nema potrebe za dugotrajnim razdvajanjem boja i ispisom svake boje. Nema problema ako svoj tim želite opremiti slatkim majicama ili svojim kolegama pokloniti samo nekoliko komada personaliziranih ruksaka.

Zajedno možemo pronaći dobar proizvod za vaš dobar publicitet!