blog - antistres

Stres se nažalost, uvukao u sve sfere života, bilo privatno ili poslovno. Moderan, ubrzan tempo života, svakako ide u prilog tome, tako da smo svi ponekada u stresu. Mi vam nudimo malu pomoć! Ponudite svojim klijentima ili zaposlenicima antistres proizvod, na taj način mogu negativnu energiju usmjeravaju drugdje. Ujedno se možete i promovirati! Tiskate logo ili vaš brend na antistres proizvod i on je svakako vidljiv u bilo kojem trenutku a i koristan. Antistres proizvodi su dostupni u raznim oblicima i bojama, tako vam možemo ponuditi sasvim običnu lopticu za smanjenje stresa ili jedinstveni proizvod koji možete kreirati po želji.

 

Kako djeluju antistresni proizvodi?

antitres smile

Jednostavno stavite antistres u ruke i stisnete koliko puta želite i sami birate tempo. Na taj način svoju nervozu i stres pretvorite u antistres lopticu koja djeluje umirujuće. Antistres proizvodi smanjuju napetost i nude dobru priliku da vježbate mišiće ruku. Izrađeni su od posebne poliuretanske pjene. To se dobiva ubrizgavanjem tekućih komponenata ove pjene u poseban kalup, uključuje posebnu kemijsku reakciju gdje nastaje ugljični dioksid. Slično je dizanom tijestu koji raste, i ova poliuretanska smjesa dobiva perforiranu strukturu, a mi dobivamo ovu pjenu. Struktura i kemijski sastav ove mase daje glavnom svojstvu pjene - nakon što se stisne, vraća se u svoj izvorni oblik.

U prvi tren nam se čini da antistres lopte ne mogu imati previše učinaka. Ti mali antistres proizvodi doista djeluju, što potvrđuju i istraživanja. Stiskanjem antistres loptice oslobađa se energija, što zauzvrat rezultira oslobađanjem stresa. Dakle kad smo u stresu, naši mišići su u grču ili stisnuti a prilikom stiskanja antistres loptice, mišići se opuštaju i na nas djeluju opušteno. Pored jačanja mišića, pozitivni učinci uključuju smanjenje boli, smanjenje napetosti i stresa, doprinosi snižavanje krvnog tlaka i poboljšanje koncentracije, te bolji san.


Načini upotrebe antistres proizvoda

Čak i ako niste pod stresom, čvrsto stiskanje antistresnih proizvoda pomoći će boljem jačanju mišića podlaktice, zapešća i ruku. Prednost ove vrste vježbe je što se može raditi u svakom trenu jer ne zahtjeva poseban prostor.

Opustite se tijekom sastanaka

Ako ste umorni, pod stresom ili vam je malo dosadno tijekom tjednih sastanaka, lopta protiv stresa dobar je način za opuštanje jer imate zauzete ruke i sabrane misli.

Igre s djecom

Zbog svoje strukture, antistres proizvod je vrlo pogodni za igre s najmlađima. Tako se ne morate brinuti hoće li se djeca ozlijediti ili u igri nešto slomiti.

Ponudite svojim klijentima, zaposlenicim ili prijateljima, način za smanjenje stresa.

Promotivni antistresni proizvodi izvrstan su način za promociju a pritom su lagani i pogodni za slanje poštom. Pogotovo u vremenima kada izbjegavamo prebliski osobni kontakt zbog rizika od širenja infekcija.


Različite vrste antistres lopti

Većina nas proizvode protiv stresa poznaje kao antistres loptice, jer su one najprodavanije. Ali koje još vrste proizvoda za smanjenje stresa imamo?

Antistresni proizvodi klasičnih oblika

Oni mogu biti u različitim svakodnevnim oblicima, poput kocke, srca, oblaka ...

srce

Antistresni proizvodi - svakodnevni proizvodi.

Popularni su proizvodi svakodnevnog života poput antistres kuća, kaciga, automobila ... Tako si možete olakšati odabir antistres proizvod za vašu industriju, tvrtku.

Antistresne životinje i ljudi

Mogu biti u obliku životinja ili imati ljudski oblik. Tako nam iskustvo govori da se zdravstveni klijenti odlučuju za antistresne proizvode u obliku liječnika.

antistres

Privjesci protiv stresa

I oni mogu biti u mnogo različitih oblika. Obično su nešto manje, s dodanim privjeskom za ključeve, tako da ga uvijek imate pri ruci.

antistres

Prilagođeni antistresni proizvodi

Ako želite malo veću količinu, možete sami izaditi svoj antistres proizvod, na taj način ćete imati stvarno jedinstveni proizvod. Međutim, ovdje gotovo da nema ograničenja, jer se antistres proizvodi mogu izvesti u bilo kojem obliku.

antistres