Mnogo je prednosti prilikom korištenja eko promotivnih proizvoda za oglašavanje i izlaganje vašeg poslovanja. U današnjie vrijeme sve je više tvrtki koje su svijesne o važnosti čistog okoliša, pa ćete uporabom eko ​​promotivnih proizvoda skrenuti pozornost na sebe. Također je sve više mlađe populacije koje zaista brinu o okolišu i vrlo im je bitno da su proizvodi od recikliranog materijala ili eko. Širom svijeta svakodnevno stupi na snagu zabrana korištenja plastike i proizvoda za jednokratnu upotrebu, pa su eko proizvodi izvrsna zamjena.

Odaberite pravi eko prizvod

Pri odabiru pravih eko prihvatljivih proizvoda, mnogima je važno, uz izgled i na koji način je obrađen. Dakle, dostupni su vam proizvodi izrađeni od recikliranog papira, plastike ili od posebnih materijala - biljnih nadomjestaka od plastike. Drugi važan faktor je da se proizvodi lako razgrađuju i ne opterećuju okoliš poput dugotrajnog otpada. Tako odabir pada na eko proizvod koji će uz vašu reklamu izvrsno prikazati vašu brigu za okoliš.

eko promocija 

Ima nekoliko prednosti za korištenja eko promotivnih proizvoda za vašu promociju

Eko proizvodi su dugoročni i samim time vaš logo ostaje vječan - Većina promotivnih eko proizvoda dizajnirani su da se mogu ponovno upotrijebiti. To rezultira smanjenjem količine otpada jer su odlična zamjena za jednokratnu upotrebu. Zbog svoje trajnosti, logotip otisnut na takvom predmetu je i vidljiviji. Na ovaj način dobivate maksimalnu reklamu za malo novca.

Pozitivni učinci na okoliš - Sva živa bića na planeti odgovorni su za naš ekosustav. Tako i najmanji korak prema čišćem okolišu poboljšavamo kvalitetu života ne samo za sebe, već i za sve u lancu.

Pozitivni učinci na imidž vašeg brenda - kada se daruje nešto iz eko asortimana, klijent a i vi osječate zadovoljstvo jer znate da ste time napravili nešto korisno za naš planet. Potražnja za eko proizvodima u poslijednjih godina je u porastu. Izbor prirodnih eko i održivih promotivnih proizvoda za vašu promociju temelji se na vašoj pozitivnoj slici.

Jako dobro kotira kod primatelja - ljudi su spremni platiti više za ekološke proizvode. Pa tako nam iskustvo govori da klijenti uvijek radije biraju nešto prirodno. Na taj način osiguravate i bolju reputaciju o svojoj tvrtci ili organizaciji, obrtu. win-win situacija, jer ste vi i vaš potencijalni novi kupac zadovoljni.

Eko proizvodi nisu nužno skupi - mogu biti dukovječni, izrdžljivi a pritom vrlo prihvatljivi i jeftini! Eko olovke i bilježnice prikladni su za svaki džep, ali postoje mnogi drugi proizvodi koji vam pomažu da se reklamirate na način koji je prihvatljiv prirodi.

 

Vrhunski eko promotivni proizvodi - naš izbor

Torbe za kupovinu

Torbe za kupovinu odlična su zamjena za vrećice koje imate za jednokratnu upotrebu. Vrlo su korisni i nude dugotrajnu izloženost vašoj marki / tvrtki. Imaju veliku prednost zbog velike površine za završnu obradu.

 

 

Eko kemijske olovke

Najčešće se izrađuju od drveta, bambusa ili recikliranog papira. Eko kemijske nude dobru alternativu onima izrađenim od plastike, jer se puno brže razgrađuju i ne zagađuju okoliš. I još jedna prednost - jeftini su.

 

Eko bilježnice i rokovnici

Izrađene su od recikliranog papira, pa imaju dvostruki učinak u osiguranju zaštite okoliša - stari se otpadni papir koristi u proizvodnji, smanjujući tako uporabu šume, drveta koja bi se inače koristila u proizvodnji klasičnih papirnatih bilježnica. A izbor stvarno veliki, tako da lako možete pronaći pravi model za sebe.

 

Boce za višekratnu upotrebu

Stručnjaci već dugo upozoravaju važnost hidratacije te unos dovoljno tekućine. Korištenje promotivnih boca za višekratnu uporabu smanjuje potrošnju flaširane vode i plastičnih boca za jednokratnu upotrebu.

 

Drveni promotivni proizvodi

Od eko rokovnika, kemijskih olovaka do mnogih drugih proizvoda - drvo je prirodni materijal koji se brzo razgrađuje, ali se također može reciklirati i tako ponovno upotrijebiti u izradi nekih drugih predmeta. Drveni proizvodi imaju još jednu prednost - svaki komad drveta ima svoju povjest, pa je svaki drveni promotivni proizvod jedinstven. Istaknimo i našu specijalnost - izrađujemo za Vas usb memoriju od hrvatskog drveta!

 

Proizvodi od reciklirane plastike i biorazgradivih materijala

Plastika postaje globalni ekološki problem jer se takav otpad nakuplja u velikim količinama, zagađuju more i prirodu, opasni su za životinje. Stoga je recikliranje plastike vrlo važno. Korištenjem recikliranih proizvoda utječe na okoliš polako se smanjuje, korak po korak. Postoji nekoliko promotivnih proizvoda izrađenih od reciklirane plastike - vrećice za kupovinu, uredski setovi, pa čak i USB stikovi.