ruksaci

Ruksak mnogi ljudi koriste svakodnevno tako da je najbolja reklama za vaš brend ili tvrtku. Često se koristi za posao pa tako nose prijenosno računalo, za školu, slobodno vrijeme. Kad smo u žurbi, praktičnije je nositi od torbi, ne smetaju prilikom npr. vožnje biciklom, romobilu i sl. Vrlo su prikladan poklon na početku školske godine. Ako se odlučite za reklamu na ruksacima uz tisak logotipa vaše marke, nećete požaliti. Ovo je proizvod koji će izvrsno reklamirati vašu marku a ujedno je i funkcionalan. Kada je u pitanju oglašavanje, dobra prilika je da na leđima imate promotivan ruksak.

 

Što je doprinjelo da su ruksaci toliko popularni kao promotivni artikal?

ruzak za promociju

Promotivni ruksaci imaju mnogo dobrih kvaliteta na polju promocije vaše tvrtke, organizacije ili brenda.

 • Korisnik može dugo upotrebljavati - Iskustvo nam govori da neki od naših klijenata već dugi niz godina koriste kvalitetan promotivni ruksak. To će vašoj robnoj marki / tvrtki pružiti dugotrajnu promociju .

 • Povoljan način promocije - relativno je jednostavan proizvod dostupan u mnogim verzijama koje su prikladne za svaki džep i za sve dobne skupine. Zbog svoje dugovječnosti nude i dobar omjer cijene i učinka reklamne poruke.

 • Kvaliteta i stil - Iako su kompleksniji "stilski" ruksaci nešto skuplji, mogu ponuditi izvrsne mogućnosti za učinkovitu reklamu onima koji se žele istaknuti ne samo logotipom, već i komplenim izgledom.

 • Mnogo je mogućnosti završne obrade - ruksaci nude mnoštvo različitih područja za promociju. Na ovaj način vrlo dobro možete istaknuti svoju marku ili promotivnu poruku.

 • Kako je njihova korist neupitna, ruksaci dobivaju najvišu moguću ocjenu u kategoriji uporabljivosti. Jednostavan, ali izuzetno koristan promotivni ruksak prikladan je poklon za klijente svih generacija i spola. Također je prikladan promotivni proizvod za veliki raspon različitih područja djelatnosti ili usluga.

 • Veliki izbor ruksaka - reklamni ruksaci dostupni su u raznim verzijama, širokom rasponu materijala i boja, dezena. Sigurno ćete pronaći pravi promotivni ruksak za svoje poslovanje i računicu.

Različite vrste ruksaka za vašu promociju - promotivni ruksaci s tiskom

Ako se odlučite za prave ruksake s printom za promociju, dobro je znati da postoji nekoliko vrsta ruksaka. Provjerite koji ruksak bi odabrali da zadovolji sve vaše kriterije i potrebe.

Klasični ruksaci za svakodnevnu upotrebu

To su ruksaci koji u pravilu imaju više džepova te veće područje na kojem se može tiskati logotip. Ovi su modeli obično među najpovoljnijima. Ruksak koji je popularan za razne sportske klubove i za dječje aktivnosti.

Sportski ruksaci

Često se ističu već svojim oblikom. Obično imaju više džepova, a uobičajeni dodatak je i bočni džep za bocu. Često imaju ekstra, elastične trake u koje možete spremiti loptu, kacigu ili neki drugi sportski dodatak. Ponekad imaju i podstavljene naramenice koje omogućuju udobnost prilikom nošenja na dužim putovanjima.

Trokutasti ruksaci - ruksaci s jednom naramenicom

Popularni su za svakodnevna putovanja ili za nošenje sitnica od kuće do posla. Zbog svog oblika imaju poseban, moderan izgled.

Ruksaci za prijenosna računala

To su obično premium izgleda. Imaju podstavljene naramenice i poseban džep u koji možete pohraniti prijenosno računalo. To je obično obloženo radi dodatne zaštite. Naravno, ima mnogo drugih džepova u koje možete pohraniti druge računalne uređaje i dokumente.

Ruksak / vrećica s vezicama

Taj model je među najpopularnijim promotivnim proizvodima u posljednje vrijeme. Ruksaci na vezanje posebno su popularni među mlađom generacijom. Često ih biraju mnogi dječji i omladinski sportski klubovi, jer su idealni za nošenje sportske obuće i druge sportske opreme na trening. Prednost ovog ruksaka je svakako velika površina za promociju. Također je moguće na osnovnim modelima ispisati logotip u A4 veličini!

 

 

Promotivni ruksak može biti dobra reklama za mnoge aktivnosti.

Da zaključimo, aktivnosti je zaista mnogo, mi smo odvojili samo neke:

 • Pješačenje - jako dobro za pohranu osnovnih potrepština na putovanju - rezervna odjeća, grickalice, piće... Pogodno za planinarske klubove, izviđače, brzo hodanje i sl.....

 • Skijanje, snowboarding, surfanje, vožnja kanuom - za ove sportove potrebni su proizvodi koji omogućuju mobilnost, a sportski ruksaci idealni su za takve aktivnosti.

 • Biciklizam - Popularnost gradskog biciklizma naglo raste, zajedno sa sviješću o važnosti čistog i očuvanog okoliša. Ruksaci su idealno za lako prenošenje svakodnevnih stvari na biciklu.

 • Uredski posao - olakšavaju prijenos prijenosnih računala, dokumenata, uredskog materijala i sličnog a potrebo za svakodnevni uredski rad i sastanke.

 • Škola - klasični alat za nošenje svih školskih potrepština - knjiga, udžbenika, bilježnica, mapa...

 • Svakodnevni poslovi - ruksak znatno olakšava nošenje osobnih stvari jer je praktičan, ne smeta tijekom šetnje gradom ili korištenja javnog prijevoza. Korisno je i ako nabrzinu skoknemo do trgovine ili slične svakodnevne poslove.
 • k za učinkovito promoviranje ili jednostavno da razveselite svoje zaposlenike. Cjelokupnu ponudu promotivnih ruksaka možete pogledati ovdje.

Naš izbor ruksaka je zaista velik. Sigurno ćete pronaći pravi ruksak za učinkovito promoviranje ili jednostavno da razveselite svoje zaposlenike. Cjelokupnu ponudu promotivnih ruksaka možete pogledati ovdje.