Korisni i visoki kvalitet promotivnog proizvoda definitivno će dugo ostati s osobom koja ga je primila. Takav proizvod također ostavlja dojam i proširuje svijest o vašoj tvrtki ili brendu. A promotivni rokovnici ili push-up bilježnice definitivno spadaju u tu kategoriju. To je i jedan od razloga što su markirane bilježnice zlatni klasik među poslovnim poklonima. Dokazano je da povećavaju produktivnost, omogućuju ljudima bolji i lakši rad, na primjer, pokazalo se da olakšavaju komunikaciju između medicinskog osoblja i pacijenata. Praktični svakodnevni proizvod koji svi vole.

 

Kad ljudi koriste bilježnice s vašim logotipom u svakodnevnim zadacima ili na poslu, oni otkrivaju vašu marku i pokazuju pozitivan stav prema njoj koristeći bilježnicu ili rokovnik. Bilo da vaši zaposlenici nose takve bilježnice na sastanke sa svojim kupcima ili poslovni partneri kojima ste svoj poslovni tiskani rokovnik dali kao poslovni dar.

Pa zašto se odlučiti za tiskane bilježnice kao poslovni poklon?

Postoji nekoliko razloga. Korisni su ne samo kao pokloni na događanjima ili sajmovima, već i kao dar kupcima koji im pokažu da vam je stalo do njih. Oni su promotivni proizvod koji je ujedno i praktičan i atraktivan. Evo nekoliko razloga za korištenje promotivnih bilježnica.

notes

Bilježnicu (i svoj logotip na sebi) možete uzeti bilo gdje

Rokovnik je mobilan, što je njegova velika prednost u isticanju vašeg branda. Za razliku od npr. s keramičkim šalicama ili stalcima za stolove, primatelj poklona jednostavno ga stavlja u torbu ili ruksak i nosi sa sobom - na primjer, na sastanke, konferencije, sajmove... Tako da je uvijek u prvom planu i svima je vidljiv. Posebno će se istaknuti izvrsnim dizajnom i pravom grafikom koju možete ispisati na bilježnici - dnevniku. Odabirom ispravnog, visokokvalitetnog notesnika privući ćete još više pozornosti.

Velika površina - dobra reklama

Najveća prednost rokovnika je svakako njihova veličina. Čak i ako odaberete više džepnu verziju, područje ispisa je i dalje veliko. Na taj način možete ispisati svoj logotip, grafiku ili nešto drugo na njemu. Ako ste kreativni, možete promovirati poruku u originalnom dizajnu i promovirati se na prikriveni, nenametljivi način. Različiti materijali rokovnika nude brojne mogućnosti dorade. Ako želite diskretniji način promocije, zanimljiv je dubok print ili možda lak na noktima. Oboje su manje uočljivi, a njihova je prednost što ih možete osjetiti. U jednobojnom tisku najčešće se koriste tehnike sitotiska. Moderni UV ispis omogućuje ispis po cijeloj površini, u nekoliko traka. Čak i najzahtjevnija grafika i fotografije mogu se ispisati.

Jednostavan, ali učinkovit alat za vaše oglašavanje

Lijepo dizajnirana bilježnica s vašom grafikom ne djeluje nametljivo kad je koristite u svakodnevnom životu ili na sastancima. Uz to, djeluje primamljivo i nudi uvid u vaše poslovanje ili robnu marku bez nametljivosti koje mogu ponuditi druge vrste promotivnih proizvoda. To je još jedna dodana vrijednost reklamnih bilježnica, što je naravno dobra stvar. Oni također imaju promotivni učinak s vremenom. Pojavljuje se na sastancima, sastancima, viđa se na stolovima. To čini rokovnik odličnim promotivnim alatom s dugoročnim učinkom.

notes

Potiču produktivnost i kreativnost na radnom mjestu i u svakodnevnom životu

Kao što je spomenuto ranije, oni su sjajno sredstvo za produktivnost. Korisni su na sastancima, pisanju sažetaka i tijekom edukacije, za pisanje ideja. A zato što vam uvijek mogu biti pri ruci, čak su i vaše najluđe ideje odmah zapisane. Na takvim su događajima uvijek prisutni na stolovima i stoga su idealni za isticanje vašeg branda. I ovdje opet dolazi do izražaja njihova nenametljivost, jer se bilježnice, čak i ako su personalizirane i tiskane, smatraju dijelom osobnog prostora. Koristeći bilježnice s vašim logotipom, vaši zaposlenici pokazuju pripadnost tvrtki. Radeći to pokazujete i da brinete o svojim zaposlenicima.

Praktičan poklon za svaki džep

Raspon veličina i materijala je stvarno velik. Ako želite prestižnije rokovnik, možete se odlučiti za one s tvrđim koricama ili navlake od imitacije kože. Veliki je izbor veličina - od džepnih varijanti do prijenosnih računala u A4 formatu. Postoje i različite opcije za listove - bez crta, prugaste, s obojenim listovima... Na raspolaganju su i mnogi dodaci - na primjer, bilježnice s petljom za olovke, s elastičnim zatvaračem, sa spiralnim uvezom. Međutim, ako je vaša tvrtka svjesna okoliš je važan ili se bavite industrijom koja je više vezana za okoliš, pa preporučujemo prijenosna računala koja su izrađena od recikliranih materijala ili čak imaju drvene navlake.

notesnik