Ako ste u aktivnosti u kojoj ste puno na putu, poput kamiona, kombija ili autobusnog prijevoza, onda vjerojatno tražite prave proizvode koji bi savršeno promovirali vaše poslovanje i istovremeno se uklopili s vašim poslom. Budući da svi puno koristimo mobilne telefone i druge pametne uređaje, proizvodi koji vam omogućuju punjenje mobitela u pokretu idealni su za promociju. To su moćni punjači, punjači za automobile i razni kablovi i adapteri.

 

Neke činjenice o powerbancima

Odaberite pravi kapacitet za svoju promociju

Prijenosni punjači dolaze u svim veličinama i dimenzijama, ali najvažniji podatak je kapacitet. To se izražava u mAh. Jednostavno rečeno - što je veći ovaj broj, više energije može pohraniti. iPhone ima bateriju kapaciteta 1960 mAh, dok popularni Android model P30 pro ima kapacitet od 4200 mAh. Tako da je uvijek dobro uzeti glavni punjač koja ima nešto veći kapacitet od kapaciteta baterije baterije telefona, što omogućava ponovno punjenje.

powerbank

Životni vijek

Snaga prijenosnog punjača imaju ograničen vijek trajanja. Obično se to kreće oko 500 ciklusa punjenja i pražnjenja. Nakon toliko ciklusa, baterije polako počinju gubiti svoj puni kapacitet. To uglavnom ovisi o materijalima koji se koriste u bateriji i kapacitetu punjača. Što je veći kapacitet, to je duži vijek trajanja jer mobitel možete nekoliko puta napuniti jednom punjenjem napajanja prije nego što ga trebate napuniti. Također možete redovito koristiti životni vijek punjača. Preporučuje se najmanje jedan ciklus punjenja i pražnjenja jednom mjesečno, jer to održava bateriju u optimalnom stanju.

Trikovi za brzo punjenje uređaja putem prijenosnih punjača

Ako želite najbrže napuniti telefon, upotrijebite ove trikove:

  • Napunite telefon na 80% -90%. Zadnjih 10-20% obično se najduže puni jer telefon automatski usporava brzinu punjenja. Tada je potrošnja često najveća, jer neki telefoni u to vrijeme počinju s ažuriranjima, a nekoliko aktivnosti pokreće se u pozadini, što povećava potrošnju, pa puno energije odlazi na otpad.
  • Punjenje telefona u načinu leta. Na taj se način smanjuje potrošnja i povećava brzina punjenja.
  • Provjerite ima li vaš powerbank više priključaka za punjenje. Često su označeni brojevima poput 1A, 2.1A. Upotrijebite onu s većim brojem. To će također ubrzati punjenje.

Vašim kupcima to definitivno treba

Velika većina vaših kupaca definitivno ima mobitel. Vrlo je velika vjerojatnost da će vas nazvati s vašeg mobilnog telefona ili napisati e-mail. Prijenosni punjač je vrlo koristan poklon jer se koristi svakodnevno. Tako će se s vašim logotipom svakodnevno promovirati ​​i svakodnevno će se reklamirati vaše tvrtke. No, budući da je ujedno i dar koji se može koristiti dulje vrijeme, to dodatno povećava njegovu promotivnu vrijednost.

Auto punjači - idealni su za promociju u automobilu, autobusu ili drugom prijevoznom sredstvu

Auto punjači su još jedan vrlo čest način punjenja mobitela u pokretu. Kad vaši kupci žure prema svom cilju, možete pružiti veću vidljivost vaše tvrtke ili brenda pomoću svog tiskanog auto punjača. Punjači su ugrađeni na ulazu za upaljač za cigarete u vozilu, a mogu se koristiti za punjenje širokog spektra uređaja, jer ima USB priključak na koji možete spojiti odgovarajući kabel za punjenje. Na primjer, možete puniti svoj mobilni telefon, tablet, glazbeni player, prijenosni punjač, navigacijski uređa.

 avto punjač

Punjači su često opremljeni s više USB priključaka, što znači da možete istovremeno puniti više uređaja. I ovdje je pravilo to što je veći broj na izlazu, npr. 2.1A, brži će se uređaj puniti.

Kad primijenite svoj logo na promotivne auto punjače, često koristimo izravan ispis. Na vaš zahtjev izrađujemo i auto punjač koji ima LED rasvjetu i vaš logo doslovno svijetli kada ga uključite u utičnicu za automobil.

Punjenje kabela za više uređaja istovremeno

Vrlo prikladni pokloni, ali istovremeno pristupačni, koristan je poseban kabel za punjenje 4 u 1. Ima 4 različita konektora. Klasični USB, Lightning, koji omogućuje punjenje iPhonea, mikro USB, koji je i dalje standardan na mnogim Android telefonima i drugim uređajima, i USB C, što je sve češće na modernim telefonima. Posebnost ovog kabela je da omogućuje punjenje i prijenos podataka, tako da preko ovog kabela možete prenijeti fotografije s telefona na računalo. Sklapa se s posebnom magnetskom bravom i služi kao privjesak za ključeve. Budući da je sposoban za punjenje strujom 2A, omogućuje i relativno brzo punjenje pametnih uređaja. Ovo je idealan dodatak koji možete pokloniti, prijenosni punjač ili punjača za automobile.

No, ako vam treba samo kabel za punjenje, na raspolaganju imamo i nekoliko adapterskih kabela koji vam omogućuju punjenje različitih uređaja bez ikakvih problema jer imaju nekoliko konektora za različite priključke.