Mnogi započinju jutro uz šalicu kave. Bilo da je kod kuće ili na poslu - uvijek se "uklapa"! Ovu naviku možete iskoristiti u promotivne svrhe! Šalice su idealan način za promociju. Kad tiskate svoj logo, grafičku ili promotivnu poruku na šalicu u nekom drugom obliku, povezujete se s kupcima. Vaš marka tako postaje dio vaše svakodnevne rutine. Na taj se način vaši kupci osobno povezuju s vama. Kada odlučujemo gdje ispisati logo, imamo jednu preporuku. Velika većina ljudi je dešnjak, pa kavu piju desnom rukom. Idealan položaj za vašu grafiku je i s lijeve strane ručke, kada desnom rukom držite šalicu. Ovako će vam logo uvijek biti pred očima kad popijete šalicu kave ili čaja.

 

Kako možete koristiti šalice za svoju promociju?

  • Šalica kao posjetnica - ako ispisujete svoje podatke na šalicu pored vašeg logotipa, poput telefonskog broja, e-pošte, adrese i sličnih podataka za kontakt, šalica može poslužiti kao vrlo originalna posjetnica.
  • Kao besplatni promotivni proizvod na događanjima - Šalice s tiskom odličan su alat za promociju na raznim sajmovima, seminarima i sličnim događajima na kojima predstavljate svoj rad. To povećava šansu da se vaši potencijalni kupci svakodnevno sjećaju vas i vaše tvrtke.
  • Vaša osobna mini oglasna ploča - Šalica ima veliko područje tiska. Tako može postati vaš osobni pano. Ako odaberete šalicu na kojoj možemo ispisati tehnikom sublimacijskog tiska, možete to koristiti u svoju korist. Može se tiskati u tehnici punih boja, a tisak je moguć praktički do ruba i gotovo do ručke.
  • Kao postolje za druge male darove - Što kupce čini sretnijima prilikom darivanja? Naravno dajte više poklona! Koristite šalicu kao stalak / držač za ostale darove. U njega možete pohraniti kemijsku olovku, USB stick ili balzam za usne. Na ručicu šalice možete pričvrstiti personalizirani privjesak za ključeve. Na ovaj način dobivate svestrano koristan poklon koji će podsjetiti kupca na vašu marku.

Koja posuda ili šalica s tiskom vašeg logotipa odgovaraju vašem brandu?

Klasična keramička šalica

Pokloni za sve one koji piju kavu. Dostupno u raznim oblicima i veličinama. S pravom personalizacijom postaje promotivni proizvod broj jedan.

šalice za reklamu 

Posude i šalice za putovanje

Termalne šalice koje sadržavaju toplim ili hladnim sadržajem idealni su. Obično imaju dvostruki zid, koji pruža dobru toplinsku izolaciju. Izvrstan promotivni proizvod za sve koji su puno u automobilu ili često putuju.

10029600

Šalice sa žlicom

Keramička čaša koja ima rupu u ručici u koju je umetnuta žlica. Često se žlica i unutarnja ili vanjska strana čaše podudaraju u boji, pa odaberite boju koja najbolje odgovara vašem logotipu ili brandu. Pogodan za čaj kavu ili čak i juhu!

 10052504

Šalice Americano

Šalice / posuda s poklopcima, u koje si natočite svoje jutarnje stimulativno piće i pijete ga usput. Obično imaju i držač napravljen od silikona ili sličnog materijala koji im sprečava da se opeku.

 21000806

Emajlirane šalice

Popularno, među onima koji vole provoditi svoje slobodno vrijeme u prirodi. Retro look, koji pravim tiskom postaje prekrasan promotivni proizvod s kojim promovirate svoj brend u planinama ili na izletima na kampiranju.

112086714