Poznajemo ih pod različitim nazivima - višenamjenska marama, bandane, buffeti... U stvari, to su vrlo korisni proizvodi za sve rekreativce i sportaše, za razne udruge, vatrogasce. To je šal napravljen od poliestera. Vrlo je rastezljiv i može se koristiti na različite načine. Može se nositi kao šal, kao vrpca oko ušiju, kao "gusarski" šal, kao narukvica, traka za kosu.

bandana upotreba

 

Tijekom epidemije koronavirusa, pokazana je još jedna korisnost. Možemo se zaštititi kada ostanemo na javnim mjestima i gdje ima više ljudi i veće su šanse za infekciju. Također se lako može koristiti za izradu maske za lice. Budući da se tijekom ovog procesa nekoliko puta presavija, izrađuje se i više slojeva, pružajući još bolju zaštitu. 

Bandana se može prati na 40 stupnjeva tako da je možete koristiti više puta za zaštitu. Najveća prednost bandane je njezina površina jer omogućuje veliki tisak po cijeloj površini. Tehnika ispisa koju koristimo naziva se sublimacija. Riječ je o vrlo izdržljivom tisku živih boja, gdje boje prodiru duboko u strukturu materijala i tako postaju dio vlakana kako otisak ne puca i ne blijedi. Promosvijet predstavlja bandana tisak po vašem izboru. Možemo ispisati vaš logo, uzorak, imena suradnika, poslovnih partnera, kupaca,…

bandane face

Budući da imamo na skladištu nekoliko modela bandana, možemo ih tiskati u vrlo malim količinama - čak samo 1 komad! Za veće narudžbe cijena je također povoljnija. Pa zašto ne pružiti svojim zaposlenicima, poslovnim partnerima ili kao promotivni proizvod nešto što je zaista korisno?