Ako kod kuće gledate olovke ili gledate stol u svom uredu, tamo ćete sigurno pronaći neku promotivnu kemijsku olovku s tiskanim logotipom, kontaktnim podacima ili nekim drugim oglasom. Čak i ako ih već imamo čitavu gomilu, svi su zadovoljni dobrom kemijskom olovkom. Iako polako postajemo društvo bez papira i sve se pretvara u digitalni oblik, kemijska olovka s tiskom i dalje je najpopularniji promotivni proizvod. I zašto je to tako?

 

 

Oni su jeftini i korisni

Kao što je rečeno, oni su korisni u svakodnevnom životu jer ih imamo u ruksaku, torbici, automobilu, uredu i mogli bismo nabrojati još. Trebamo ih svugdje. Ipak, riječ je o vrlo pristupačnom promotivnom proizvodu, koji ipak ostavlja veliki dojam.

kemijske olovke - promotivne

Ne izlaze iz mode

Opisane kemijske olovke klasični su dio promotivnih darova i tako će i ostati. Postoji puno modela, čak i različitih dimenzija. Moderne kemijske olovke imaju gumirane držače, mogu imati vrh za ekrane mobilnih telefona, neke imaju ugrađena LED svjetla koja omogućavaju da vaš logotip svijetli….

Puno materijala - mnogo opcija

Najpopularnije i najpovoljnije su još uvijek plastične kemijske olovke. I ovdje je izbor najveći. Luksuznije izgledaju metalne kemijske olovke koje su idealne za graviranje. Korisnici se često odlučuju i za kemijske olovke izrađene od recikliranog papira. I one su pristupačne, ali istovremeno imaju i ekološku notu. Drvene kemijske olovke također postaju sve popularnije.

S desnim pritiskom, kemijska olovka je pravi poklon

Postoji mnogo mogućnosti dorade! Najčešće se kupci odlučuju za jednostavan jednobojni tisak. Naš tim također vam nudi UV ispis na kojem je tiskan u višebojnoj tehnici. Posebna vrsta tiska je otisak laka, gdje se kemijski nanosi prozirni lak, koji kemijskoj olovci daje poseban 3D izgled. Međutim, ako ste odabrali drvenu ili metalnu kemijsku olovku, preporučujemo graviranje. Vrlo je izdržljivo i ugrađen je u sam materijal olovke.

kemijske olovke sa tiskom

Prikladni su kao mali poklon za mnoge prigode

Gotovo svaka aktivnost može se promovirati ispisanim olovkama. Možete ga pokloniti kupcu koji vas posjeti u trgovini ili uredu. Oni su nezaobilazni "poklon" na sajmovima, konferencijama i seminarima. Možete ga pokloniti kupcu svog proizvoda. S pravom promotivnom porukom može poslužiti kao zamjena za posjetnicu i svakodnevno podsjećati kupca na vas.

Olovke BeHappy

Ovo je posebna linija kemijskih olovki u kojoj možete potpuno dizajnirati svoju kemijsku olovku! Možete odabrati između 16 boja koje se mogu kombinirati s bijelim isječkom ili kopčom u odgovarajućoj boji - više od 100 mogućih kombinacija! Moguće je tiskati u klasičnom položaju (tako da je natpis vidljiv kada ga držite u desnoj ruci) ili na isječku, što nudi dodatni prostor za promotivnu poruku. Posebnost je u tome što se može tiskati preko cijele površine - tiskom od 360 stupnjeva po tijelu kemijske olovke. Ispis je moguć u jednoj ili više boja. Kemijske olovke BeHappy imaju još dvije dobre osobine:

  • izuzetno kvalitetna tinta koja piše dugo i lijepo. Dostupan je u crnoj ili plavoj boji.
  • Olovke su vrlo pristupačne za sve što nude!

be happy kemijske olovke

Međutim, zato što je zdravstvena zaštita nedavno obilježila naše živote. možemo vam ponuditi i BeHappy promotivne kemijske olovke, koje su izrađene od posebnog antibakterijskog materijala VIBATAN, koji sprečava rast mikroorganizama na površini. Provjerite ponudu i pošaljite upit za BeHappy kemijske olovke na ovoj poveznici.